CÉGÉNEK ARCULATA OLYAN AKÁR AZ UJJLENYOMAT.
EGYEDI ÉS MEGKÜLÖNBÖZTETI VÁLLALKOZÁSÁT!

Szeretné, ha vállalkozásának logója tikos szövetségese lenne az üzletkötésben? Fontos Önnek, hogy jó benyomást keltsen partnereiben, amikor átadja a névjegyét? Higgye el ez megoldható! Kamatoztassa az általam nyújtott lehetőségeket. Az egységes arculat bizalmat erősít és pozitív megítélést sugároz Önről partnerei felé.

Egy ötletes logó, egy kifejező szlogen ér annyit, mint egy jó értékesítő. Ugyan ez természetese fordítva is igaz, az ellentmondó, össze-vissza megjelenés, a semmit mondó arculat a már majdnem megkötött üzletet is keresztülhúzhatja. Az arculat több mint grafika, több mint logó, az arculat kommunikáció. Az arculat az ami először megszólítja és köszönti a vásárlót. Vajon hogy köszönti cégének arculata az önhöz belépő ügyfeleket?

Az arculati elemeken mellett legalább ugyanilyen fontos, hogy a többi marketing segédeszköze, - prospektusok, molinók, hirdetések -, is ugyan ezt az összhatást erősítsék. Épp ezért mindezek kialakításában legyen legalább annyira igényes és következetes, mint amikor egy értékesítőt alkalmaz. Itt is fontos a megfelelő kiválasztás, hiszen legalább annyi bevételt termel, mint egy jó értékesítő.

A grafikai tervezés előtt minden esetben megismerkedem vállalkozása profiljával, potenciális vásárlói körével. Ezek után készítem el azokat a terveket, melyek tartalmazzák a marketing üzenetet. E mellett egyéb reklám elemek elkészítésében is szívesen állok az Ön rendelkezésére.

 

Kreatív tervezés, arculattervezés
Kreatív tervezés, arculattervezésKreatív tervezés, arculattervezés
Reklám, reklám grafikaRendezvényszervezés, eseménymarketing
wwww, web oldalak, web grafika, bannerekMarketing konzultáció, ésszerű marketing ötletekkel
Marketing munkák, események, grafika Milyen a jó marketing terv?Pozícionálás, marketing iránytű

Kapcsolat, ajánlatkérés!

Marketing megoldások, hatékonyan és ésszerűen! Copyright©amarketinges2007
Abonyi Attila,      Tel: +36 30 9523 457     info@amarketinges.hu 
2233 Ecser, Bajcsy Zsilinszky u. 38/a.