HATÁSOS, KÖLTSÉGHATÉKONY MARKETING STRATÉGIÁK
KEZDŐ ÉS NÖVEKVŐ VÁLLALKOZÁSOKNAK EGYARÁNT!

Tudja, hogy vállalkozása többre képes, mégsem tud nagyobb profitot elérni? Kétségei vannak, hogy a legjobb marketing eszközöket használja-e? Képtelen több időt fordítani vállalkozása marketingjére? Ne is fordítson, Önnek a cég vezetése és irányítása a feladata és nem a marketing!
A marketinget bízza "a marketinges"-re!


Az "XY Kft." vezetője úgy gondolta, hogy a vállalkozása még nem olyan nagy, hogy külön marketingest alkalmazzon. Minek is tette volna, hiszen a hirdetéseket Ő maga írta, a feladásokat a titkárnő végezte és a honlapot a keresztfia ingyen megcsinálta neki.

…és megjelent az első hirdetés, természetese a helyi újságban, hiszen ki is ismerné még Őket, hogy valamilyen szaklapba hirdessen, meg azt még "nem engedheti meg a cég". Nagy betűkkel harsogta: "NYÍTÁSI AKCIÓ, A LEGMAGASABB MINŐSÉG A LEGKEDVEZŐBB ÁRON!" Mit gondol hány vevő jelentkezett? Ugye nem Ön az XY Kft. vezetője?

Természetesen nincs "csoda recept", ami 100 százalékosan működik. Vannak különbféle marketing technikák és marketing módszerek, azonban a jó orvos sem ír fel receptet anélkül, hogy meg ne vizsgálná meg a pácienst. Vállalkozása egyik fő ütőere a MARKETING! Megmérhetem a pulzusát?

Első lépésként megismerem rövidebb és hosszabb távú célkitűzéseit az eddigi marketing akcióikat, marketing stratégiájukat, majd ezek kiértékelése után konkrét lépéseket tartalmazó marketing tervet készítek Önnek.

Marketing konzultáció, ésszerű marketing ötletekkel
Marketing konzultáció, ésszerű marketing ötletekkelMarketing konzultáció, ésszerű marketing ötletekkel
Marketing tervezés, marketingterv készítésMarketing pozícionálás,
Kreatív tervezés, arculattervezésReklám, reklám grafika
Marketing munkák, események, grafika Rendezvényszervezés, eseménymarketingwwww, web oldalak, web grafika, bannerek

Kapcsolat, ajánlatkérés!

Marketing megoldások, hatékonyan és ésszerűen! Copyright©amarketinges2007
Abonyi Attila,      Tel: +36 30 9523 457     info@amarketinges.hu 
2233 Ecser, Bajcsy Zsilinszky u. 38/a.