A JÓ MARKETING TERV KULCS A VÁLLALKOZÁS NYERESÉGÉHEZ.
A KEZDŐ VÁLLALKOZÁSOK ZÖME ABBA BUKIK BELE,
HOGY NEM KÉSZÍT MARKETING TERVET!

Ön mit választ, egy profitot termelő marketing tervet, vagy a gazdasági öngyilkosságot, mert ha nincs marketing terv, az egyenlő a gazdasági öngyilkossággal. Érdekli, hogyan növelheti vállalkozása bevételét egy jól elkészített marketing terv segítségével? Van egy jó és egy rossz hírem:

A rossz az, hogy sajnos igen sok vállalkozásnak nincs valós, az eredményességet segítő marketing terve. A jó pedig az, hogy az Ön konkurensei közül sokan e vállalkozások között vannak. Ők vagy nem készítenek marketing tervet, vagy csak a reklámokra és a kiadásokra koncentrálnak. Egy igazi ütős marketing terv ettől sokkal többről szól.

A legtöbb vállalkozás akkor ismeri fel először a marketing tervezés értékét, amikor nehézségei támadnak. Például drasztikusan csökken a megrendelések száma. A vezetők először abban reménykednek, hogy a helyzet csak egy kis kilengés, mely összehangolt marketing terv nélkül is magától helyreáll. Sokszor csak az utolsó percben kezdik keresni azokat a marketing eszközöket, melyekkel feltárhatják a problémákat, és amelyekkel terveket dolgozhatnak ki megoldásukra. Ugye Ön még nem tart itt?

A tervezésben Ön is részt vesz, hiszen a célokat Önnek kell kitűzni. Az én feladatom az oda vezető út megtervezése, a megfelelő marketing eszközök kiválasztása. Konzultáció, tanácsadás, marketingstratégia, marketing terv= SIKER! Igen a képlet ilyen egyszerű, csak hogy, a fenti lépéseket pontosan egymás után végre kell hajtani. Például itt a következő lépés, amiről igen sokan megfeledkeznek: A POZÍCIONÁLÁS!

 

Milyen a jó marketing terv?
Milyen a jó marketing terv?Milyen a jó marketing terv?
Pozícionálás, marketing iránytűKreatív tervezés, arculattervezés
Reklám, reklám grafikaRendezvényszervezés, eseménymarketing
Marketing munkák, események, grafika wwww, web oldalak, web grafika, bannerekMarketing konzultáció, ésszerű marketing ötletekkel

Kapcsolat, ajánlatkérés!

Marketing megoldások, hatékonyan és ésszerűen! Copyright©amarketinges2007
Abonyi Attila,      Tel: +36 30 9523 457     info@amarketinges.hu 
2233 Ecser, Bajcsy Zsilinszky u. 38/a.