ÖN MIT SZERETNE: ÁLLANDÓAN ELADNI VALAKINEK,
VAGY ÁLLANDÓAN PRÓBÁLKOZNI ELADNI MINDENKINEK?

"Aki sokat markol az keveset fog". Bármennyire is hihetetlen, a marketing pozícionálás summás összefoglalása ez. Vajon az Ön vállalkozása mennyit markol, és mennyit fog? Ha megvizsgáljuk azok a vállalkozások marketing stratégiáját, melyek profitot profitra halmoznak, egy dologban 100%, hogy megegyeznek. Ez pedig nem más, hogy mindegyiknek pontos célpiaci stratégiája van és a vállalkozás be van pozícionálva.

Termékével, szolgáltatásával ne arra törekedjen, hogy jobb legyen a konkurenciánál, hanem legyen másabb, mert azt, hogy miben jobb, azt azonos tulajdonságokban lehet összehasonlítani, viszont ha másabb, akkor azt csak Ön nyúlta és nincs mit összehasonlítani Ez a pozícionálás egyik fontos része. A másik lényeges rész a megfelelő célpiac kialakítása.

Az Ön által nyújtott, pozícionált kínálat alapján meghatározom az elérhető piacot, mely azon fogyasztók összessége, akik érdeklődnek, kellő jövedelemmel, elérhetőséggel és megfelelő alkalmassággal rendelkeznek vállalkozása által kínált adott piaci kínálat vonatkozásában. Ezek után pontosítom az alkalmasnak minősített elérhető piac azon része, melyet a vállalkozása ki fog szolgálni. Ez lesz az Ön célpiaca.

A célpiac marketing szempontból fontos tulajdonságainak pontos meghatározása után következik a marketing kommunikációs csatornák kiválasztása, valamint az egyedi, célirányos marketing kommunikáció kialakítása, melynek alapvető, legfontosabb eleme a vállalkozás ARCULATÁNAK megtervezése, kialakítása.

 

Pozícionálás, marketing iránytű
Pozícionálás, marketing iránytűPozícionálás, marketing iránytű
Kreatív tervezés, arculattervezésReklám, reklám grafika
Rendezvényszervezés, eseménymarketingwwww, web oldalak, web grafika, bannerek
Marketing munkák, események, grafika Marketing konzultáció, ésszerű marketing ötletekkelMilyen a jó marketing terv?

Kapcsolat, ajánlatkérés!

Marketing megoldások, hatékonyan és ésszerűen! Copyright©amarketinges2007
Abonyi Attila,      Tel: +36 30 9523 457     info@amarketinges.hu 
2233 Ecser, Bajcsy Zsilinszky u. 38/a.