A JÓ REKLÁM NEM AZ AMI SOK EMBERNEK TETSZIK,
HANEM AMELYIK SOK VEVŐT HOZ!

Fontos Önnek, hogy az Ön vállalkozásának a reklámjáról beszélnének az emberek? Nehezen dönti el mennyit áldozzon a reklámjára? Ugye Ön is tisztában van vele hogy, csak két féle reklám létezik: van a jó és hatékony reklám, és van a rossz, semmit mondó reklám. A jó reklámkép, reklámszöveg figyelmet, érdeklődést kelt, fantáziát mozgat, emlékeztet, a gondolkodást irányítja, hat érzelmeinkre, befolyásolja cselekvésünket. Vagyis a jó reklám az, amiről beszélnek, mert az elad.

Ez a legfontosabb! Csak ez után következik, hogy mit is mondanak róla. Lesz, akinek tetszeni fog, lesz, akinek nem. A lényeg azonban, hogy beszéljenek róla! Tisztában van vele, hogy a reklámkiadványok vagy azonnal felkeltik a vásárló érdeklődését, vagy a kukában végzik? Harmadik lehetőség nincs! Vajon az Ön reklámjai, mennyire keltik fel a vásárlók érdeklődését?

A legdrágább reklám sem ér semmit, ha rossz marketing csatornát használ ahhoz, hogy információi eljussanak a vásárlóhoz. Ha az ön célpiaca nem bírja a bezártságot, akkor még ingyen se hirdessen liftekben, ha azonban az Ön vásárlói a 27. emeleten laknak, akkor nosza rajta! A ma reklámjai már nem tulajdonságokról szólnak, érzéseket, érzelmeket kommunikálnak!

Ha azonban a megjelenés, nincs összhangban a marketingüzenettel, akkor az hatástalaníthatja a marketing stratégiát! A tartalom és a forma összhangja elengedhetetlen! A számtalan működő reklámlehetőség közül egyre nagyobb teret nyer az eseménymarketing, a különböző rendezvények szervezése.

 

Reklám, reklám grafika
Reklám, reklám grafikaReklám, reklám grafika
Rendezvényszervezés, eseménymarketingwwww, web oldalak, web grafika, bannerek
Marketing konzultáció, ésszerű marketing ötletekkelMilyen a jó marketing terv?
Marketing munkák, események, grafika Pozícionálás, marketing iránytűKreatív tervezés, arculattervezés

Kapcsolat, ajánlatkérés!

Marketing megoldások, hatékonyan és ésszerűen! Copyright©amarketinges2007
Abonyi Attila,      Tel: +36 30 9523 457     info@amarketinges.hu 
2233 Ecser, Bajcsy Zsilinszky u. 38/a.