EGY RENDEZVÉNY AZ EGYEDI ÉS MEGISMÉTELHETETLEN,
NINCS FŐPRÓBA ÉS GYAKORLÁS,
ITT ELSŐRE KELL TÖKÉLETESET ALKOTNI.

Szeretné ha vendégei még fél év múlva is rendezvényéről beszélnének? Az előző oldalon írtam a jó reklámról, ami kellemes emlékeket ébreszt a vásárlóban. Egy jól sikerült rendezvény is ilyen. Hosszú ideig emlékeznek rá a vendégek. A számukra nyújtott élmény az Ön üzleti sikerét erősíti. A modern marketing stratégiák elengedhetetlen része az eseménymarketing. Nyíltnapok, ügyféltalálkozók, sajtótájékoztatók, koncertek, divatbemutatók.

"Meghívók, vendégek, étel-ital, fellépők. Jaj, csak mindenki elégedett legyen, ...és még ezt is be kell szerezni valahonnan... Verejtékes ébredés, ah, csak egy rossz álom"! Ugye nem szeretné, ha ilyen álmok gyötörnék egy rendezvény előtt? A szervezést és lebonyolítást bízza ránk! Ahol már egyszer bizonyíthattunk, oda visszahívnak minket!

Partik és családi rendezvények örök törvénye, hogy a cd lejátszót vagy mindenki kezeli, vagy senki! Vajon melyik a jobb megoldás? Születésnap, esküvő, baráti összejövetel pontosan akkora odafigyelést igényel, mint egy több ezer fős koncert, vagy kiállítás. Ilyenkor azonban még nagyobb a kihívás. A rendezvény az ünnepelt életének egy megismételhetetlen pillanatáról szól. Ön a személyes bizalmával tisztel meg, amikor felkér egy ilyen rendezvény megszervezésére.

Rendezvényszervezés, eseménymarketing, hangosítás, színpad, hang, fény és látványtechnika, műsorközvetítés, műsorvezetés. A rendezvényeim teljes technikai felszereltségét, partnerem, a HANGFÉNYSZÍNPAD.HU biztosítja! Hang, fény, színpad és látványtechnika magas fokon!

 

Rendezvényszervezés, eseménymarketing
Rendezvényszervezés, eseménymarketingRendezvényszervezés, eseménymarketing
wwww, web oldalak, web grafika, bannerekMarketing konzultáció, ésszerű marketing ötletekkel
Milyen a jó marketing terv?Pozícionálás, marketing iránytű
Marketing munkák, események, grafika Kreatív tervezés, arculattervezésReklám, reklám grafika

Kapcsolat, ajánlatkérés!

Marketing megoldások, hatékonyan és ésszerűen! Copyright©amarketinges2007
Abonyi Attila,      Tel: +36 30 9523 457     info@amarketinges.hu 
2233 Ecser, Bajcsy Zsilinszky u. 38/a.