AZ ÖN HONLAPJÁT NAPONTA HÁNYAN LÁTOGATJÁK,
ÉS VAJON MENNYI IDEIG?

Önnek is elege van azokból a honlapokból, amelyek ugyan látványosak, csak épp nem közölnek információt? Lényegre törés és a vásárlást inspiráló információk gyors átadása. Ez a jó honlap titka. Az, aki használja az internetet, szinte azonnal tovább lép, ha nem kap számára hasznos információt! Mindezt pontosan felépítve, a modern marketing ismeretében kell megtenni. A végső cél a jól optimalizált weboldal.

A jó honlap ugyan annyit ér, mint egy jó értékesítő. Ha egy jól képzett "sales-t" akar alkalmazni, azt folyamatosan ellátja marketing eszközökkel, a piac és a termék legfrissebb információival. Vajon ugyan ezt megteszi a honlapjával is? A honlap is folyamatos gondozást igényel, ugyan úgy el kell látni a legfrissebb információkkal. Amiben különbözik az értékesítőtől, itt akár azonnal, a legkisebb költség mellett tudja marketing stratégiáját a piachoz igazítani. Higgye el egy honlap is viszonozza, ha törődik vele!

A legfrissebb infókat egy olyan marketing eszközzel juttathat el partnereihez, jövőbeni vásárlóihoz, melynek igen alacsony a fenntartási költsége. Ne a "csili-vilire" helyezze a hangsúlyt! A siker kulcsa, az átlátható, információgazdag weboldal, és az egyértelmű marketing üzenet. Ne feledje, az igazán hatékony weblap olyan, mint egy finom műszer. A legapróbb részletekig pontosan kell hogy felépüljön.

A XXI. század honlapja informáljon és értékesítsen. Egyedi honlap, egyedi marketing üzenet! Bannerek tervezése, honlap tervezés, internet marketing, weblap optimalizálás!

 

wwww, web oldalak, web grafika, bannerek
wwww, web oldalak, web grafika, bannerekwwww, web oldalak, web grafika, bannerek
Marketing konzultáció, ésszerű marketing ötletekkelMilyen a jó marketing terv?
Pozícionálás, marketing iránytűKreatív tervezés, webtervezés
Marketing munkák, események, grafika Reklám, reklám grafikaRendezvényszervezés, eseménymarketing

Kapcsolat, ajánlatkérés!

Marketing megoldások, hatékonyan és ésszerűen! Copyright©amarketinges2007
Abonyi Attila,      Tel: +36 30 9523 457     info@amarketinges.hu 
2233 Ecser, Bajcsy Zsilinszky u. 38/a.